вторник, 12 юли 2011 г.

SKILHUNT - новите бойци

SKILHUNT  e eдна от най-новите и модерни фирми производители на фенери. Tя е на пазара от едва няколко месеца, но вече спечели сърцата на потребителите с висококачествените си продукти "заредени" с най-нови технологии и с неповторим дизайн. Продуктите на фирмата са тактическо - полицейски насочени - устойчиви на удари, вода, прах, снабдени със сменяеми стоманени корони и с най-модерни XM-L светодиоди, от които производителя е успял да изцеди между 580 и 700 лумена (според модела). Освен тактическата серия, SKILHUNT предлагат и джобни EDC фенерчета и ключодържатели, също без компромиси в силата на светене, здравината и използваните материали.

Ето и една визитка на фирмата:


SKILHUNT e компания, която е специализирана в производството на  високотехнологични тактически фенери. 
TongAn Technology Co., Ltd има голям опит с производството и дизайна на  високо ефективни LED прожектори.
Нашите продукти са произведени в нашето предприятие в Шенжен, при наши собствени строги стандарти за качество и оговарят на  ISO 9001, CE .
Нашата мисия е да производството на най-добрите LED осветители в света, съчетаващи най-съвременни технологии и ненадмината надеждност.  Нашите прожектори са предназначени за най-взискателните професионалисти в правоохранителните органи, SWAT, военни, EMS, ентусиастите, както и  от всеки, който се нуждае от сериозен инструмент, за да завърши своята мисия.

Нашите бизнес принципи са удовлетвореността на клиентите, коректност във всяка сделка, както и непрекъснатото следване на иновациите. Ние ще направим всичко възможно, за да спечелим уважението на клиентите от цял ​​свят.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Моделите се предлагат с отлична комплектовка - красиви куфарчета, с всичко необходимо за ползването и съхранението на уреда. Даже бих казал - най-богатата комплектовка, до момента, която съм виждал.

Skilhunt Defier X3
Skilhunt Defier X1

Олайт  България е официален представител на Skilhunt. Цялата гама на фирмата ще бъде налична съвсем скоро. С моделите и цените им у нас може да се запознаете тук:
http://olight-bg.com/SKILHUNT

Няма коментари:

Публикуване на коментар